Bioeliksir

Prirodno liječenje kožnih oboljenja i oboljenja disajnih puteva (sinusitis, astma)

Bioeliksir postoji više od 30 godina, a recept za dugovječnost je veliki broj korisnika sa oboljenjima kože i disajnih puteva kojima su Bioeliksirovi proizvodi pomogli.

Preparati na biljnoj bazi predstavljaju dio tradicionalne medicine koja u sprezi sa savremenom medicinom daje izuzetne rezultate.

Svojim trudom i ulaganjem u nauku i razvoj Bioeliksir je omogućio da najbolje iz prirode bude dostupno svim korisnicima u adekvatno doziranoj formi i da omogući tretman onima kojima je to najpotrebnije

Izloženost brojnim štetnim uticajima iz spolješnje sredine kao i veliki procenat zagađenja čini nas podložnim brojnim oboljenjima među kojima prednjače bolesti kože i disajnog trakta.

Bioeliksir preparati imaju za cilj čišćenje organizma i jačanje imuniteta te se kao takvi preporučuju kako oboljelim tako i zdravim osobama.

Preparati se koriste za ublažavanje ili otklanjanje tegoba kod: sinusitisa, alergija, bronhitisa, bronhijalne astme, kao i kožnih oboljenja poput psorijaze, dermatitisa, ekcema itd.

pozadina bioelbih nova (1)
Iz asortimana izdvajamo:
1. Dermio krema za kožna oboljenja (psorijaza, dermatitis, ekcem)
2. Pribio sirup za oboljenja dišnih puteva (astma, bronchitis) i detoksikaciju organizma
3. Sinbio kapi za sinuse

Svi preparati su na biljnoj bazi.

Umijeće liječenja prirodnim preparatima jeste dobro poznavanje aktivnih sastojaka biljaka i njihovo kombinovanje u adekavtnim omjerima, jer svima nama je poznata izreka:

 “Za svaku bolest je izrasla neka biljka, samo je treba poznavati, pronaći i pravilno upotrijebiti”

 

Više o Bioeliksir proizvodima možete pogledati na www.bioeliksir.ba ili pozovite info centar na broj  034 358 205 ; 063 406 292.